| Oled joonud? |
| Jah |
|
73% |
[ 11 ] |
| Ei |
|
26% |
[ 4 ] |
|
| Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 5:17 am
Noh jahm, tahaksin küsida, mis te arvate sellest et alaealised joovad. Mina, noh tegelikult minu meelest on see nagu suhteliselt pask...kuigi jahm...olen ka ise nii teind.
Aga tahaks jahm, teiste arvamsut teada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 13, 2006 1:49 pm
Aga alaealised tahavad ka juua! crying Miks nemad janus peavad olema?? Veepuudus on t6sine asi! Ja mina joon praegu mahla. Isegi kui yhiskond ei luba!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 12:46 am
Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 14, 2006 7:12 am
Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 7:35 am
kavalad olete!!!!
püstitate sellise kahemõttelise teema siin....joonud(üldse- mahlad, veed) või joonud(alkoholi)
mina isiklikult ei ole alkoholi joonud, ainult maitsend olen, ja avastanud, et ei meeldi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 15, 2006 12:35 pm
Minty-Tiia kavalad olete!!!! püstitate sellise kahemõttelise teema siin....joonud(üldse- mahlad, veed) või joonud(alkoholi) mina isiklikult ei ole alkoholi joonud, ainult maitsend olen, ja avastanud, et ei meeldi. Ma mõtlen seda teist asja... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 8:43 am
Miss Mammu Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3 Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 12:58 pm
Arle Miss Mammu Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3 Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;DNo kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 29, 2006 11:35 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3 Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;DNo kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee Ei joo! Sina oled see, kes koguaeg mingi metsas läbustab või kusiganes xd See, et ma kusagil peol käin ei tähenda, et ma end kohe kasti joon razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:38 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3 Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;DNo kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee Ei joo! Sina oled see, kes koguaeg mingi metsas läbustab või kusiganes xd See, et ma kusagil peol käin ei tähenda, et ma end kohe kasti joon razz Noh jah noh biggrin täna sai kah väikese joomingu teha biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 9:52 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Mismõttes pask? Mina pole küll kunagi joonud lol Jaam...ei usu hästi :3 Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;DNo kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee Ei joo! Sina oled see, kes koguaeg mingi metsas läbustab või kusiganes xd See, et ma kusagil peol käin ei tähenda, et ma end kohe kasti joon razz Noh jah noh biggrin täna sai kah väikese joomingu teha biggrin Haah, miks ma ei imesta? biggrin Absoluutselt ei imesta. xD Ma lähen ka vb täna kuhugi...ei usu eriti tegelt...homme on niikuinii kontsert ja siis...jah. Eimidagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 12:25 pm
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;D No kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee Ei joo! Sina oled see, kes koguaeg mingi metsas läbustab või kusiganes xd See, et ma kusagil peol käin ei tähenda, et ma end kohe kasti joon razz Noh jah noh biggrin täna sai kah väikese joomingu teha biggrin Haah, miks ma ei imesta? biggrin Absoluutselt ei imesta. xD Ma lähen ka vb täna kuhugi...ei usu eriti tegelt...homme on niikuinii kontsert ja siis...jah. Eimidagi.NO jaa biggrin Mai te amiks sa ei imesta x3 võiksid ju imestada 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:00 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Pfft vähem kui sina igatahes! talk2hand ;D No kuule, sinu jutu järgi jood sa iga nädal whee Ei joo! Sina oled see, kes koguaeg mingi metsas läbustab või kusiganes xd See, et ma kusagil peol käin ei tähenda, et ma end kohe kasti joon razz Noh jah noh biggrin täna sai kah väikese joomingu teha biggrin Haah, miks ma ei imesta? biggrin Absoluutselt ei imesta. xD Ma lähen ka vb täna kuhugi...ei usu eriti tegelt...homme on niikuinii kontsert ja siis...jah. Eimidagi.NO jaa biggrin Mai te amiks sa ei imesta x3 võiksid ju imestada 4laugh Kuule pohhui ka, et sa praegu kaine pole biggrin Ma imestaks kui ükspäev selguks et sa POLEGI joonud ;o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |