Welcome to Gaia! ::

Reply The Official Lithuania Guild (Lietuva)
Apie mėsos valgymą Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Total Psyche

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 8:08 am

Tik pažėkit šitą video ir mėsos atsisakysit visam gyvenimui.

Šlykštu, kad žmonės valgo mėsą. Laukiniai. Kaip su gyvūnais elgiasi....

http://video.google.com/videoplay?docid=-5097245970111922287

Beje, geležies gautumėm ir gerdami vieni kitų kraują..... twisted
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 8:10 am

Patariu nežėt valgant. neutral

Total Psyche

Sachi G

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 8:29 am

manau..ne daug ka veikia tokie filmukai, kadangi pvz. uzrasyta milijonai fraziu ant cigareciu pakeliu..kad rukymas sukelia ta, ana, bet ar rukanciuju sumazeja?/ gaila bet ne... tai ir paziuri kas tokius filmus vistiek sako..ai, kad man skanu mesa, visi valgo kas cia tokio...as aisku pritariu vegetraizmui.ir pati beveik vegetare..nes dar zuvi valgau..sunku tapt vegetrae..nes tevai..tai zyzia..tas ir tas..blogai kad nevalgai...vienu zodziu..buru geriau jei visi seimos nariai jais butu..
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 8:34 am

gal norit, kad papasakociau ka suzinau per peskaitas veterinarijos akademijoje? biggrin va tada susimastytumet ar valgyt mesa rofl
bet as pats ja valgau su pasimegavimu razz
akademijoje gal 15% kazkokio tipo vegetarai.

Fankas
Captain

apra

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 10:19 am

o jie geria piena?
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 10:57 am

juk sakau, jog visokiu yra. gal yra ir nevartojanciu net gyvulines kilmes maisto.

Fankas
Captain

bioinzinere
Vice Captain

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 12:02 pm

tikrai megstu mesa.
taciau ziaurus elgesys su gyvunais yra neatleistinas stare
PostPosted: Mon Feb 19, 2007 2:58 pm

na nezinau, as mesa valgau, nors retai uzsimanau. Is esmes manau, kad as vegetare nebusiu, suprantu vegetaru poziuri, taip pat nepritariu gyvunu kankinimui ar kitokiam ziauriam elgesiui, bet auginimui ir, taip sakant, zudymui del mesos pasirasau. Kiek stebejau susidariau nuomone, kad zmones yra plesrunai, jie netgi turi iltiniu dantu 'liekanas' kaip atrodo, ir siaip ju organizmas nera pritaikytas vien vegeratiniam maistui (na cia gal as ir ne pati geriausia zinove, jauciu kad gali atsirasti daugiau ismanaciu). Kolkas taip manau, bet mano nuomone gali ir keistis. Niekada nesakyk niekada mrgreen

PureMind

apra

PostPosted: Mon Feb 19, 2007 10:42 pm

ai tiesa pries pamatant tema as taip skaniai suvalgiau dvi vistienos kulseles ir man taip pagailo tu kurie negali valgyti viso sito.... crying crying
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 12:52 am

kiek zinau, tai zmonem su kazkuria kraujo grupe visai natura lu buti vegetarais, nes kazkaip jiems tos mesos ne taip jau ir reikia

Fankas
Captain

bioinzinere
Vice Captain

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 4:49 am

o AB + grupei reikia mesos? xd
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 5:49 am

Na, man tas vaizdas kai kiaulė ar kas ten, pakabinta ant virvės, nuo jos nutrūksta ir dar ant žemės, gulėdama šonu, lyg ir bėga tai įstrigo.

Prisimenu, gal iki kokių 12metų, visą laiką vien veterinare norėjau būti, nes patikdavo gyvūnai ir jiems padėti. Dar tada mėsą valgydavau, bet nesuprasdavau kaip galiu valgyti ją. Gyvūnus vargšus.... Ughhh, kaip mėgdavau gyvūnus. O dabar bijau vabalų, ypač vorų, kartais atsiranda šunų baimė... Kažkas keisto su manim... xd Dar kartais aukščio baimė atsiranda. Bet tik kartais. Nesveikai.... neutral

Total Psyche

Sachi G

PostPosted: Tue Feb 20, 2007 7:36 am

seip..mano yra tokia nuomene..susidariusi...jog tiesiog mes visi kaip sakant esame giliai isisaknijusi agrarine kultura..ir kaip mes igyvensim be mesyte..manau daug kam tas isisaknije ir jiem sunku suvokt kaip galima nevalgyt mesos...nors kiek zinau pirmyksciai zmones nevalge mesos neikda tik iki tol kol..uzslinko ledynai ir zmones is niekur negalejo gauti zalumos.tai ir pradejo valgyti gyvunus..tai tik parodo..kad gyvenime..mum svarbu labai instiktai..
PostPosted: Tue Feb 20, 2007 8:13 am

Čia kaip "bandos instinktai"...

Pas mane jų tik 20% kažkur...

Total Psyche

Fankas
Captain

PostPosted: Wed Feb 21, 2007 2:22 am

as su mesa daznai dirbu. norit pamatyt? tai paziurekit i mano darytas foto.
Reply
The Official Lithuania Guild (Lietuva)

Goto Page: 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces