|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 7:43 am
Cia galite diskutuoti apie mylimus herojus, autorius, knygas ar seip pakalbeti kas geresnio vyksta knygu pasaulyje.... biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 7:45 am
Dabar as skaitau knyga Umberto Eco "Rozes Vardas"....kas dar ka skaito??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 7:47 am
ups..daugiau atsakymu napsiuliau... biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 12:30 pm
as skaitau Irving'o Malda uz Ovena Mini, tiesa gana letai skaitau, bet ne del to, kad knyga neidomi, tiesiog - as tingine mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 12:36 pm
apie ka si knyga?? pirma kart tokia girdziu.... biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:25 am
Vsi bandau prisesti prie "Dievu Misko" bet pakankamai sunkiai sekasi XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 1:54 am
seip kiek zinau tai turetu but idomi..knyga nors pati neskaiciau..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 7:44 am
"Dievų miškas" tikrai labai idomi knyga. verta ja perskaityti. as dabar skaitau Alexande Diumas "grafas Montekristas" I daly smile labai idomu, nors ir labai stora kgyga ir dar liko dvi jos dalys... Siandien buvau litexpo knygu mugej. nusipirkau Paulo Coelho - "Šviesos kario vadovas". man šis rašytojas labai patinka smile jau esu skaičiusi jo dvi knygas ir tikiuosi sita nenusivilsiu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:35 am
Žinau, kad "Dievų Miškas" gera knyga, bet yra toks dalykas kaip mokslai, kiek man nieko neleidžia daryti, bet gal ir pavyks prskaityti XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:47 am
aha paulo coelho geras rasytojas..as ir skiaciau , bet tik 1 knyga...bet neilga ji..taciua..uztenka keliu fraziu..ir nustembi kiek daug isminties..keliuose..puslapiuose
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:51 am
bioinzinere "Dievų miškas" tikrai labai idomi knyga. verta ja perskaityti. as dabar skaitau Alexande Diumas "grafas Montekristas" I daly smile labai idomu, nors ir labai stora kgyga ir dar liko dvi jos dalys... Siandien buvau litexpo knygu mugej. nusipirkau Paulo Coelho - "Šviesos kario vadovas". man šis rašytojas labai patinka smile jau esu skaičiusi jo dvi knygas ir tikiuosi sita nenusivilsiu 3nodding Dievinu grafa montekrista!!! gal kokius 7 kartus skaiciau mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:54 am
O..ho...nemoku as knygu po kelis kartus skaityt..kazkaip keista skaityt kai zinai siuzeta... 3nodding blaugh biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 8:57 am
Taip tik dar idomiau cool Kai nekreipi demesio i siuzeta, gali daug geriau isigilint i knyga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 9:02 am
Nu nebent pvz..jei skaitai antra karta gali atrast kazka naujo..toje knygoj..aisku vsis taip.sako..bet manau tai ties..nor seip..vistiek neskaitysiu..as antar karta..yra daug kitu knygu..dar neperskaitytu.. mrgreen mrgreen mrgreen biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 24, 2007 11:03 am
oj, yra daug geru knygu. kai kurios is ju nors ir labai geros, antra karta 'nesiskaito', taciau kitas esu skaicius tikrai ne po viena ir ne po du. Pavyzdziui Ziedu valdova visas tris dalis esu praskaicius tris kartus ir manau dar tikrai ne karta prisesiu. Ji ne tik turi savo ypatinga nuotaika, bet kiekviena karta ja skaitydama atrandu kazka naujo, kazka pamatau kitu kampu, atrodo, kad kaskart atsiskleidzia vis nauji neistirti, nepastebeti, gilesni sluoksniai. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |