|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 7:51 am
Taigi man Lietuvoje patinka klimatas(nera zemes drebejimu, nei salta nei karsta..tik gaila nera klanu..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 9:05 am
Man beveik niekur nieko nepatinka, taciau jeigu stengsies sau susikurti aplinka tau bus visada ten manonu buti ir nenoresi niekur isvykti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 9:40 am
man lietuva visai patina. ji grazi ir turi net 4 metu laikus. kai kurie miestai tikrai patrauklus gyventi. tik zmones lietuvoje nekokie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 10:31 am
. . . man visai patinka kaime [ uz panevezio prie kupiskio ] ir sode [ uz vilniaus salininkuose prie plento i minska]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 28, 2007 10:36 am
turime dziaugtis kad Lietuvoje yra misku, upiu, ezeru. gamta cia pasakiska heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 10:48 am
Nežinau kaip jus bet as neisivaizduociau savo gyvenimo be Lietuvos.Isivaizduokit jei jus gyventumėt Anglijoje.Paprastas sakinys.Aš einu namo skambetu visai kitaip ir visa jusu kalba butu visai kitokia rolleyes blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 11:50 pm
Ka jus manot ape mokslo sitema Lietuvoje?/ idea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 2:01 pm
Švietimo sistema turbut ir yra vienintelis dalykas, kuris man nepatinka Lietuvoje..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:40 am
Sachi G Ka jus manot ape mokslo sitema Lietuvoje?/ idea svietimo sistema mokyklose per daug akademine (net mokytojai tai pripazysta) na o kas ten dedasi su aukstuoju moksu net nzn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |