|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 2:31 am
sunku atspet ko pageidaujat musu gildijoje. todel prasau issakytis savo mintis ir norus del gildijos tvarkos ir panasiai smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 7:25 am
Galima butu padaryti eileraščiu konkursus ar seip kokiu nors dainu tik savo sukurtu razz wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 9:33 am
visai nebloga idea..as pvz kuriu eiles.kartais..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 10:35 am
bet kai kurie nekuria ir kaikuriems tai neidomu. tai nebutinai turi buti konkursas ar panasiai moderatoriai ir taip isleidzia pinigus menesio apdovanojimams... taigi, tai gali buti tiesiog meno skyrelis... i kuri idetume savo piesinius, proza, poezija, poemas na, ir kitus kurybinius darbuys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 11:59 am
O kai kuriems tai gali buti ikvepimas wink na aisku tai nereikia leisti daugiausia pinigu del prizo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:10 pm
jo meno skyrelis patiktu. kaip tik baigiau viena peisini. jei norit galit ivertinti butu labai idomu ir malonu... mano darbas . taipat pakitku sporto skyrelis kuriame pasidziaukt pergalem, ar siap savo nuomuone isreikst butu galima (labiau orentuotas i kasi)... nors kita vertus gal cia nera tiek daug sporto fanu? A? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:17 pm
labai geras..tavo..piesinys.vos ne picaso... biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:22 pm
Ivertinau tavo piesini geru pazimiu 4laugh sweatdrop nes labai patiko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:27 pm
seip jei darom meno..kazka..tai siulau kam padaryt new topic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:43 pm
Spyglyte O kai kuriems tai gali buti ikvepimas wink na aisku tai nereikia leisti daugiausia pinigu del prizo rolleyes tai negali buti ikvepimas. cia jau visiskai nusisnekejai. ikvepimas tai kai koks nors jausmas zmogus ar daiktas lyg ipucia pasitikejimo savimi savo gabumu piesti rasyti ar kurti bei dainuoti. o tai, kad gausi pinigu anoks cia ikvepimas. va : as gausiu pinigu, sukurus sita su***a eilerasti. bet tai man nesvarbu, juk gausiu PINIGU! va cia mano kuryba ir kas is to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:51 pm
Spyglyte Ivertinau tavo piesini geru pazimiu 4laugh sweatdrop nes labai patiko mrgreen tai vadinama ne pazymiu, o ivertinimu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 03, 2007 12:57 pm
Aciu visiem uz ivertinimus. .. Kelia pasitikejima. malonu. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 12:27 am
Apra ko tu amžinai prie manes kimgi?negerai parašiau čia jau mano problema scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 2:06 am
sharoonas Aciu visiem uz ivertinimus. .. Kelia pasitikejima. malonu. biggrin Nera uz ka lol sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 04, 2007 3:36 am
Quote: "Spyglyte"]Apra ko tu amžinai prie manes kimgi?negerai parašiau čia jau mano problema scream visu pirma ne kimgi, o kimbi. o visu antra tai as esu labai priekabus zmogus ir kimbu prie visu ir prie visko. tik kol kas tu esi vienintele mano auka xD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |