Welcome to Gaia! ::

Reply Menai (arts)
Kokiais menais domites?

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

WingedMajesty

PostPosted: Sun Mar 04, 2007 4:35 pm

Taigi norejau paklausti kokias menais domites? nes pakankamai idomus ir aktualus siai temai klausymas XDDD
PostPosted: Sun Mar 04, 2007 10:41 pm

labiausiai mane domina muzika, dainavimas. visa gyvenimą dainuoju choruose, grupese. labai noreciau tapti profesionale atlikeja (tik ne Lietuvos pop scenos).
taip pat mėgstu rasyti. nesu daug parasiusi, bet vertinu savo kuryba uz tai kad ji atsiranda is ikvėpimo.

bioinzinere
Vice Captain

Fankas
Captain

PostPosted: Mon Mar 05, 2007 12:13 am

as megstu fotografuot. esu megejas. megstu ir piesti, bet taip pat megejiskai. kazkada bandziau rasyt, bet tik tam jog zmones panervint.
PostPosted: Mon Mar 05, 2007 2:29 am

na, man patinka sokti juk tai irgi menas man patinka papaisalioti ka nors ir taip pat dainuoju siuo metu jauniu chore

apra

Sachi G

PostPosted: Mon Mar 05, 2007 9:30 am

oho vieni menininkai..cool..ah tai labai megstu piesti, sokti, ir kartais eilerascius kuriu..vat..o dainuot nemoku nors seip patiktu ziauriai jei mokeciau..o..va dar labai noriu fotkint..bet pvz..fotiko neturiu.. sad sad

bet tikiu greitu laiku gaut biggrin
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 9:38 am

Man labiausiai patinka piešimas wink kartais užplūsta labai didelis noras piešti ir tada neįmanoma daryti nieko kito rofl taippat mėgstu šokti twisted gera atsipalaiduoti kartu su muzika, be kurios neįsivaizduoju savo gyvenymo smile

Agida

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Tue Mar 06, 2007 12:10 pm

Man labai labai patinka piesti!!!! Visada ka nors paisau.... jeigu ka nors mokausi- i sasiuvini isidedu lapeli ir apipaisau zodzius ar siaip ka- kitaip nieko neismokstu 3nodding o siaip tai- baigiau dailes mokykla ir nepaprastai domiuosi dailininkais, meno istorija ir t.t. Man ypac patinka karolingu- merovingu laiku menas, impresionismas ir Klodas Monė.
PostPosted: Wed Mar 07, 2007 5:09 am

turim daug pieseju 3nodding

bioinzinere
Vice Captain

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Wed Mar 07, 2007 8:29 am

kuo daugiau tuo geriau mrgreen
PostPosted: Wed Mar 07, 2007 11:19 am

Aš šeip pagrinde paišau ir kuriu dainas XDDD nes dainuoju ir groju gitara, šokiai niekada nebuv mano stiprybė, o rašyti niekada nemokėjau, per visą gyvenimą esu parašius tiek viena kūrinį kuris man iš širdies patiko ir galiu ji rodyt tikems XDDD

WingedMajesty

MigliuZy_LT

PostPosted: Wed Mar 07, 2007 12:58 pm

Man patinka viskas lankau daug bureliu ir galima sakyti kad rasau eiles ar seip kokius pasakojimus, soku, dainuoju,vaidinu, groju fortepijonu ir visa tai bureliai ir mano pomegis.... mrgreen lol tik dailes dar nelankiau sweatdrop
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 7:28 am

Na ka Man labai labai patinka vaidinti lankau du dramos burelius tai pat muzikos mokykla ir istorinius sokius tai pat joga buvau pradejiusi lankyti jojima bet poto visus sonkaulius skauda crying crying crying crying crying O kai baigsiu muzikos mokykla lankysiu dailes tai regis viskas lol lol lol lol lol

Egliuse

Sachi G

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 8:18 am

hmh..tokiu metau..jau tiek spejai..oho.. smile
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 4:08 am

tikrai kad daug... eek

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300
Reply