|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 06, 2007 10:35 am
^^ Nonii... Siia saab siis igaüks oma questi ilusti postida, et me saaksime teid sellega aidata, kui võimalik wink
(teen selle posti samuti kunagi korda... ^^; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 8:48 am
EDIT: Kui CoCode hind edasi alla läheb,siis ostan hoopis selle.Kui kunagi raha nii palju muidugi on,aga hetkel on päris hästi juba läinud.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 8:15 am
ninja ei kogugi enam midagi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 22, 2007 12:35 pm
Ma siin pikemat aega kogun vanu purke, et endale üks kena Tin Hat saada. Päris palju on juba olemas (allkirjas on täpne arv) ja enamus neist on annetused. Enamus annetustest on selle guildi liikmetelt. Aitäh heart Et kui kellelgi on mõni ülearune can siis... ;) Viimane tuhat veel :D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 07, 2007 8:10 am
Nojah, kunagi oli sooviks saada Nitemare scarf. Tundsin, et saan selle ka saavutatud. Vaid 200.000 oli vaja saada. Nüüd on, pagan, selle hind kõvasti tõusnud nagu ka kõige muu hind. Sellegi poolest tahaks ikka veel saada.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 15, 2007 8:13 am
Ma kogun hetkel putukaid. Tahan inki saada ja vaadata, et kas saaks mõne ilusa tatoveeringu. Tänan isikuid, kes mulle putukaid on saatnud südamest =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 5:38 am
Ma alustasin uut questi! Ma tahan endale saada kõik asjad, mida ma tahan. biggrin Loogiline, ma tean.
Mul on nimekiri 416 asjast, mida ma tahan ja ma hakkan neid ükshaaval koguma (praegu on mul juba 9 olemas xD).
Mul on quest thread ka, SIIN.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 16, 2008 11:39 am
 Ma tahan endale Black Dyed osta. Olen valmis mustade tintide vastu vahetama putukaid, prahti, igasugu muud taolist kola ja teist värvi tinte, kuigi valget tinti mul enam pole - need ma müüsin kõik raha saamiseks maha. Kas keegi sooviks ehk aidata?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|