|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 8:03 am
Taigi cia rasykit savo eiles.. heart biggrin heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 12:36 pm
„–“
ilgai svarsčiau nusprendžiau turiu tau pasakyti išeinu į naktį ar į dieną ne tai svarbu aš esu ne tu o tu – ne aš kalta ir kaltas net ne tu kalčiausi medžių lapai ir žodžiai parašyti bet neištarti todėl ir pasakiau „in vivo“ ne „in vitro“
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 08, 2007 12:42 pm
Krykščiantys vaikai uždarė savo žaislus narvuose. Pasmaugę tobulybę, išėjo į gatves ieškot savęs. Plytelė, smėlis, mirtina duobė. Ir vėl Plytelė, trečias namo aukštas, Grakštumo atspindžiai, stiklinės (trapios!) sienos. Čia Vytas, kažkada svajojęs pilotuot lėktuvą, Čia Morta – ji niekada nebus balerina. Čia aš, beširdis bosas, norėjęs kažkada Pasaulio gelbėtoju būt. Tai mes pražudėme smėliadėžių dienas.
Svajonės, užrakintos su žaislais, paspringo dulkėm. Gal gatvėse užaugome per greit? Ir gal per greitai sustorėjo Morta, Nespėjusi puantais apsiaut?
Mes pavadinom visa tai suaugusių pasauliu, Todėl nebeskraidys Vytukas, negelbėsiu pasaulio aš. Svarbiausia nuvažiuoti iki parduotuvės, Ten perkame narvus savų vaikų žaislams.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 7:29 am
labai idomus antras eilerastis..man patinka..good..tu kurnors dalyvavai sju savo eilerašciais//??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 09, 2007 9:24 am
abu eilerasciai man patinka... o ko nors linksmesnio nebandei kurt? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 3:27 am
dalyvaut, nedalyvavau, bet publikavusi esu internete. dar nesu pribrendusi su savo kuryba kur nors dalyvaut smile linksmesnio? hmm... kad gal ne. linksmesni tik apie meile, o man kazkas sake, kad apie meile as per daug banaliai rasau. todel ir nerasau linksmai. nors gal kada ir parasysiu ka linksmiau rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 11, 2007 1:54 pm
saunus eilerasciai man patiko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 12, 2007 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 11:54 am
Medžiams dainuojant
Medžiams dainuotant - Tavo balsą išgirdau... Tavo akis patebejau.. Ir kai ką supratau:
Tu- vienišas paukštis.. Tu - atviras tik sau.. Tu mažas upokšnis. Teki kas nakt vis tyliau.
2007 03 27
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:38 am
dar vienas fainas eilerastis mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 8:42 am
arigatou( biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 8:28 am
Sachi G Medžiams dainuojant Medžiams dainuotant - Tavo balsą išgirdau... Tavo akis patebejau.. Ir kai ką supratau: Tu- vienišas paukštis.. Tu - atviras tik sau.. Tu mažas upokšnis. Teki kas nakt vis tyliau. 2007 03 27 labai grazu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 03, 2007 3:55 am
Aš negali pamiršti tų dienų, Kada žmogus žinojo išsamiai Apie likimą savo ir kitų: Čia žemė, ten dangus ir angelai.
Viskas taip paprasta ir nepainu: Kas vargo žemej, tam gerai danguj... mirtis?..Ji suriša pasauliusb du: Čia laikinai, ten amžinai paskui......
smile smile smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|