|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 5:19 am
Čia pavadinimas temos ant bajerio XD
Norėjau paklaust, kokių turite nikų kituose tinklalapiuose ar forumuose?
Maniškiai: Stilinga, Fairy, Minto (viename) E-mail: _Stilinga_@one.lt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 7:44 am
pagringinis mano nikas yra Fankas, kai kur Romanovas. net nepamenu kur esu uzsiregistraves xd E-mail'as: 9701@one.lt fankas@walla.com skype: fankas.adomas hotmail: fankas.adomas@hotmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 10:42 am
as turiu 6.
apra, Mayu, aprall, aprallen, neonesi, dead_angel.
one: apra@one.lt d.tiltas: dead_angel@dtiltas.lt g.mail: aprallen@gmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 12:59 pm
ech.. regis visi mes apsimeteliai su suklastotom pavardem... cool kitur mane galima surast kaip banshee, jovile, jovi ir rosenkreuz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:07 pm
Jovi, ka sie vardai reiskia?.. na aisku be jovi ir jovile.. idomu pasidare.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:12 pm
rosenkreuz- rozenkroiceris cool o banshee tai nusiziurejau is tokios legendos... alkonas raso, kad tai šmėkla, kurios riksmas pranašauja mirtį, bet cia nevisai teisybe.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 1:17 pm
Nu ash ir nedaug turiu...Godoru, Sachi G, Gaudre ..... mano mail.. godoru@hotmail.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 13, 2007 2:30 pm
Hah... o mano topinis nikas - esreranso 3nodding . Zinokit jeigu kur nors pamatysite esreranso - tai ten as xd . Na bent jau labai tiketina, nes tiesa sakant nesu sutikusi antros esreranso. O man sitas nickas taip prigijo, kad juo registruojuosi visur. Mano skype nick taip pat esreranso, emailas esreranso@email.su, jei pamatysite l2 begiojant esreranso - tai as. Jeigu kur forumuose pamatysit esreranso - tai taip pat as xd . Beje, ir GaiaOnline is pradziu buvau uzsiregistravusi kaip esreranso, bet ilgai nesilankiusi pamirsau savo passworda sweatdrop , tai teko susikurti ciardo. Vis delto veliau ir ana pasworda prisiminiau po daugelio bandymu, bet kad jau sitas charas tapo labiau naudojamas... Tei va as irgi kartais dar pasivadinu Ciardo arba Gakutosan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 5:16 am
O aš turiu 4 nikus - Kitty, W.I.T.C.H , PaPuGeLe ir Hoshi heart MAno e-mail vaiva.p@one.lt heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 15, 2007 12:24 pm
Hm.... *prisimena, jog turi susitrejinuse asmenybe, po to pradeda skaičiuoti savo nikus*
Ble pas man jų gyvas velnias XDDDD Nu pvz:. AngelVeggie, Ryota, ChinatsuHachirobei, Miyumi, po visa intika laksto, o kiti smulkesni, vienam kartui tai net nežinau kokie jie, nes jų lb daug XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 16, 2007 12:16 pm
As seip turiu daug niku mrgreen net nebeprisimenu daugumos sweatdrop bet kelis prisimenu:MiGlIu KoSe ,Myliooooo ,Spyglyte ,Inkariukas ,Migle ,Ragana... E-mail: migleone@one.lt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 10:04 am
PaPuGeLe O aš turiu 4 nikus - Kitty, W.I.T.C.H , PaPuGeLe ir Hoshi heart MAno e-mail vaiva.p@one.lt heart Hoshi smile geras!!! man patinka, keistas sutapimas kad as pries koki menesi irgi susikuriau lineageII veikeja nicku "Hoshi" - zvaigzdute smile et taip grazu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 5:07 am
Ciardo PaPuGeLe O aš turiu 4 nikus - Kitty, W.I.T.C.H , PaPuGeLe ir Hoshi heart MAno e-mail vaiva.p@one.lt heart Hoshi smile geras!!! man patinka, keistas sutapimas kad as pries koki menesi irgi susikuriau lineageII veikeja nicku "Hoshi" - zvaigzdute smile et taip grazu smile Geras XD O aš tai tuo niku forumuose ^^ [ Iš pirmo buvo W.I.T.C.H, po to Kitty, o db Hoshi ^^ ] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 06, 2007 10:34 am
PureMind nicku manes jau niekur neberasit, cia senas nickas ir jau kaip ir isgyvendinau, dabar visur registruojuosi kaip Lorra, bet kadangi toks nelabai originalus, daznai jau buna uzimtas, tada tampu Lorra7 lol tikiuosi ateity pasipainios kokia nors originali ideja, kuria galeciau pateikti kaip visiskai savo ir dar niekur negirdeta rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|