Welcome to Gaia! ::

Reply The Official Lithuania Guild (Lietuva)
Magija, burtai, astrologija...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kaip vertinat magija?

prieš
  neturiu nuomones- man nei šilta nei šalta
  netikiu
View Results

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 1:08 pm

Cia galit rasyt viska ka galvojat apie magija, okultizma, ezoterika, sapnu aiskinima, burimus, astrologija ir t.t.... O gal is viso netikit tokiais dalykais?
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 1:49 pm

as labai myliu magija rofl nes man ji labai patinka wink turetum pati zinot jova kaip ir tau lol

MigliuZy_LT

Sachi G

PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:05 pm

as zinau truputi kas tai yra..bet nepasakyciau..kad pvz magija is goo..bet vsikas turi pliusu..ypac kai per geoge..mokytojas pamato..kad tu kazka nori tipo..ta prasme tipo daryt..zinai apie ka as jovi..che che seni laiaki..ane?/
va apie ezoterika labiau gla ka..seip..domiuosi astrologija..tikiu jog zvaigzdes menulis..keicia mus..ir vercia mus elktis vienaip..vienus maziau kitus labiau...
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:21 pm

Spyglyte
as labai myliu magija rofl nes man ji labai patinka wink turetum pati zinot jova kaip ir tau lol
as ne jowa rolleyes

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300

MigliuZy_LT

PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:30 pm

777~Banshee~777
Spyglyte
as ne jowa rolleyes

vel kazka ne taip pasakiau sweatdrop stare
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:31 pm

ech, ne tokie ir seni laikai- bet takart vis tiek buwo linksma kai paeme knyga paziuret mrgreen

Siaip as manau kad magija nei geras nei blogas dalykas- tiesiog kai kazka gauni- kazka reikia paaukot.... tik kartais zmones visko gerai neapgalvoja ir po to kaina pasirodo per didele... Man patinka raganu taisykle- viska ka darai- tau gris 3 kartus atgal........

O menulis tai kaip veikia tai veikia- nekenciu menulio uzteminu- privercia blogai jaustis domokun

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300

Sachi G

PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:36 pm

hai so desu(taip, taip yra)...man ir patinka ta taisykle..tikra tiesa..tikra.. wink
PostPosted: Sat Mar 17, 2007 2:37 pm

ha!

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300

nautilas

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 11:42 am

ash tai per daug demesio tam neskiriu...tiesa, kartais ryte labai aishkaiap sapnus savo prisimenu...tada buna idomu ishsiaishkinti ka jie reiskia smile
PostPosted: Wed Apr 11, 2007 8:41 am

Kažkada užsiiminėjau, bet dėja po to kai su dvasiom susišikau, tai kažkaip nesinorėjo (nu blt prasidėjo paranoiškas juokas ir vos neisiutinau dvasias >.>) bet po to dar kuri laika žaidžiau ir mečiau, bet dvasios sakė tiesa n.n

WingedMajesty

777~Banshee~777

5,600 Points
  • Signature Look 250
  • Wall Street 200
  • Forum Sophomore 300
PostPosted: Thu Apr 12, 2007 10:02 am

Eh tos dvasios....Ko jau ko, bet su dvasiom tai neuzsiimineju... labai daug kraupiu dalyku gali atsitikt- neverta del neturejimo ka veikt ikist nosi kur nereikia.....
Reply
The Official Lithuania Guild (Lietuva)

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff