|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 1:08 pm
Cia galit rasyt viska ka galvojat apie magija, okultizma, ezoterika, sapnu aiskinima, burimus, astrologija ir t.t.... O gal is viso netikit tokiais dalykais?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 1:49 pm
as labai myliu magija rofl nes man ji labai patinka wink turetum pati zinot jova kaip ir tau lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:05 pm
as zinau truputi kas tai yra..bet nepasakyciau..kad pvz magija is goo..bet vsikas turi pliusu..ypac kai per geoge..mokytojas pamato..kad tu kazka nori tipo..ta prasme tipo daryt..zinai apie ka as jovi..che che seni laiaki..ane?/ va apie ezoterika labiau gla ka..seip..domiuosi astrologija..tikiu jog zvaigzdes menulis..keicia mus..ir vercia mus elktis vienaip..vienus maziau kitus labiau...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:21 pm
Spyglyte as labai myliu magija rofl nes man ji labai patinka wink turetum pati zinot jova kaip ir tau lol as ne jowa rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:30 pm
777~Banshee~777 Spyglyte as labai myliu magija rofl nes man ji labai patinka wink turetum pati zinot jova kaip ir tau lol as ne jowa rolleyes vel kazka ne taip pasakiau sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:31 pm
ech, ne tokie ir seni laikai- bet takart vis tiek buwo linksma kai paeme knyga paziuret mrgreen
Siaip as manau kad magija nei geras nei blogas dalykas- tiesiog kai kazka gauni- kazka reikia paaukot.... tik kartais zmones visko gerai neapgalvoja ir po to kaina pasirodo per didele... Man patinka raganu taisykle- viska ka darai- tau gris 3 kartus atgal........
O menulis tai kaip veikia tai veikia- nekenciu menulio uzteminu- privercia blogai jaustis domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:36 pm
hai so desu(taip, taip yra)...man ir patinka ta taisykle..tikra tiesa..tikra.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 2:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 11:42 am
ash tai per daug demesio tam neskiriu...tiesa, kartais ryte labai aishkaiap sapnus savo prisimenu...tada buna idomu ishsiaishkinti ka jie reiskia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 8:41 am
Kažkada užsiiminėjau, bet dėja po to kai su dvasiom susišikau, tai kažkaip nesinorėjo (nu blt prasidėjo paranoiškas juokas ir vos neisiutinau dvasias >.>) bet po to dar kuri laika žaidžiau ir mečiau, bet dvasios sakė tiesa n.n
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 10:02 am
Eh tos dvasios....Ko jau ko, bet su dvasiom tai neuzsiimineju... labai daug kraupiu dalyku gali atsitikt- neverta del neturejimo ka veikt ikist nosi kur nereikia.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |