Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
No nõnda...

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 12:05 am

Et siis, mis te õige arvate inimestest kes koguaeg masetsevad?
Mul isiklikult on neid masenduses inimesi kuidagi jõle palju juurde tulnud ja see hakkab õrnalt närvidele käima. Mõistan ja, et kõik ei saagi olla tore ja lõbus, aga liialt ei maksa ju ka deppresseerida...et siis jahm...mõtetu teema, aga lihtsalt igav on...seega spiigime masenduses olevatest inimestest.
heart
PostPosted: Sat Mar 31, 2007 10:07 am

näiteks mina... XD lol.. mul kaks eri isiksust.. lõbus home- entertainment- center mina ja koolis olen ma suht vaikne.. Põhiliselt selle pärast, et mind ignoreeritakse ja minuga ei arvestata... aga pole hullu ^^ tegevust jätkub küll ja küll, ka pikkade vahetundide ajaks..

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Mar 31, 2007 10:37 am

aww, poor dear.

Ei aga, kas sa oled nagu kurb? Või ma ei tea. Mul on tuttav, räägib koguaeg kudias kõik on masendav, terve see kooliaasta on tal olnud vaid valu ja piin, ta ei kannata muutusi ja bla bla. Ja siis ütles et: ainuke asi mis mind elus hoiab on see, et ema ütles sulle ei ole antud elu et seda endalt ära võtta...
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 9:14 am

oh jummel!

nii ekstreemne minu masendus ei ole ^_^ õnneks!

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sun Apr 01, 2007 10:56 am

Jumal tänatud ;D
Ei aga tegelt on see mul suht kopa ette visanud...kõik on koguaeg mingi kurvad ja ma ei tea, deppresseerivad...ajavad surma jutta ja nii edasi. Nagu elu läheb edasi mis sest et keegi su mah ajättis ja midagi taolist : D[
mul mingi sellised tüübid ongi ümber, et ta jättis maha nüüd ma tapan end äära. Püha taevas! Siis kui minul on paha tuju, on teised õnnelikud, on minul hea tuju on teised masenduses ;D
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 12:06 pm

Kas su sõprade hulgas on palju emosid? :3

Noh... noorte (13-16.a) hulgas masendamine on täitsa normaalne... minu meelset. Sest nad kasvavad, soovivad olla iseseisvad, nendel tekkivad probleemid vanematega ja n.e. Kuigi kui inimene jätkab mõtetu depresseerima ja mitte midagi selle kohta ei tee, siis see on so lame.

Tegelt mina ise sel viimasel aastal olen natuke liiga depressiivne, mis mulle üldse ei meeldi. Kuid kool teeb kõike, et mind sellises meeleolus hoida. sweatdrop Noh... 11 aastat koolis on täitsa jube gonk
Peale selle olen ma Happy Person... vähemalt püüan olla surprised

P.S. sorry for spelling

Aonith

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Mon Apr 02, 2007 8:58 am

Loomulikult, ma ei saa öelda, et ma nüüd mingi koguaeg 24/7 rõõmus oleksin...aga mõtetu masetsemine on ju...mõtetu : D
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 9:42 am

On käll mõtetu, ja paljud masendavad inimesed sellest teavad... :]

Aonith

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sat Apr 07, 2007 3:08 am

Mind ajab väga närvi selline asi kui keegi on pidevalt masendunud ja...ma ei tea, midaiganes veel. Ma ei taha üldse suhelda ka sellise inimesega, sest see omakorda masendab mind. Ma räägin praegu ühest kindlast inimesest, sest ega rohkem mul ei olegi 24/7 masendunud sõpru-tuttavaid. Algul kui ta rääkis minuga siis ma ikka üritasin kuidagi nõu anda ja nii edasi, aga nüüd piirdub mu nõu andmine vaid kerge peanoogutuse ja "ahah'iga." No mida sa teed sellisega? Blaah, ma ei taha kirjutada sellel teemal. Liiga Masendav razz
PostPosted: Sat Apr 07, 2007 10:55 am

Mul on nii sõbranna: Kõik poisid on mingid mökud, ma hakkan nüüd täis lesbiks...kurat küll...
aga mingil imelikul moel selline ütlemine on haiglane...nagu ühest äärmusest teise minna on haiglane...tal on nii täna on hetero homme on lesbi siis jälle hetero, ja siis on täna on õnnelik homme on surma äärel ja siis ongi surma äärel kui keegi tema pärast nutma hakkab, siis ajab juttu: annan õnnele võimaluse...ja siis on jälle õnnetu xD

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 10:13 am

jummel.. see on jube suht ühe minu sõbra moodi...

iga nädal oli uus poiss, keda ta taga ajas.. õudne... talk2hand
Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces