Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
eesti keelne wikipedia Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

eesti wiki?
  liiga jama
  küll ta kasvab *patsutab*
  Tore koht
View Results

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Tue May 01, 2007 9:43 am

^_^ Kas olete seal käinud?

mina isiklikult pidin lausa sellele lehele kasutaja tegema! Anime ja manga kohta oli seal nii nadilt informatsiooni, et pidin lausa oma uurimustöö jaoks kogutud ja eesti keelde tõlgitud teksti jagama. XD

Ma kavatsen sinna veel päääris palju anime ja manga informatsiooni lisada, et eesti rahvast harida. XD

<<; mul praega täielik anime ja manga hullus.. uurimustöö tahabv ää tappa!
PostPosted: Tue May 01, 2007 11:28 am

Jaa! Ikka olen seal käinud ja sellest kuulnud. Nadi võitu on ta tõesti, aga ma usun, et küll ta kasvab. Ja see on ülimalt õilis sinust harida harimatuid :')

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Tue May 01, 2007 8:47 pm

biggrin hihi! ma tänan, ma tänan!

Minu maitse jaoks on animest ja mangast eesti keelsetel lehtedel natuke liiga vähe infi <<;
PostPosted: Thu May 03, 2007 1:32 pm

Tore! surprised
Äkki just tänu sinule kasvab eestlaste hulgas huvi anime vastu.

Eesti keelset Wikid olin näinud, kuid veel pole kasutanud, nii et ei saa eriti midagi selle kohta öleda. Küll ta veel suuremaks kasvab. 3nodding

Aonith

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Thu May 03, 2007 9:01 pm

sweatdrop ei mina pole veel midagi ega kedagi anime usku keeranud... isegi klassikaaslased pole vaatama hakanud, kui rääkisin, kui lahedad need on XD
PostPosted: Fri May 04, 2007 9:32 am

No jah, ma nagu Arlele suutsin peale panna Lovelessi maania, sellest vist edasi sai ta väikese huvi üleüldises mõttes anime vastu. A tema vist ei loe. Siis äm, Stefi, mu klassiõde, sellele sai kah nagu anda see sisse, et talle meeldib anime, joonistab kah seda ja nii. Siis äm...noh öeldud on, et nad vaataksid küll aga ei saa saksa keelest aru. Mis on minumeelest loll vastus sest on olemas youtube xD Aga paljud vaatavadki, et ega ma ikka päris edutu pole olnud :'D

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Fri May 04, 2007 2:56 pm

biggrin yesh! Go Mammu, Go! biggrin

saksa keelest ei saa aru... XD lol.. me õppisime animet vaadates saksa keele ära... XD meil polnud sõnaraamatut ega midagi...
PostPosted: Fri May 04, 2007 3:06 pm

Sama siin! Ja nüüd me nagu koolis õpime saksa keelt. Teine aasta nüüd onju. Noh...mina olen ikka üks parimatest *ennast kiitmast ma ei väsi*

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Fri May 04, 2007 11:27 pm

biggrin tubli et koolis kah õppima hakkasid! ma kahjuks valisin lolli peaga vene keele teiseks võõrkeleks.. ^^; nüüd olen ametlikult screwed, sest hinded pole kõige paremad selles aines... <<: 6 aastat vene keelt ma arvan...
PostPosted: Sat May 05, 2007 1:03 am

Mul oli nii, et ma sain valida, kas minna reaalklassi ja surma saada või minna keeleklassi, õppida saksa keelt ja olla õnnelik xD Loomulikult valin ma saksa keele.
Pff! Vene keelest rääkides, see peaks mul olema 1 mitte 4 ega 5. Olen õppinud seda kaks aastat. Ja olen sama loll kuisiis kui ma seda õppima hakkasin. ;D

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Sat May 05, 2007 9:13 am

biggrin lol.. ma pagesin reaal kalssi, sest lootsin vähem vene keele tunde saada.. aga noooo.. me oleme ju reaal klass, kooli eliit.. me peame kõike kõige paremini oskama stressed >///< njah.. wenkust ma saab peris hästi aru, aga õpetaja ajab mind nii närvi tunnis, et kui lugema peab, siis kokutan ainult XD
PostPosted: Sat May 05, 2007 2:22 pm

Oh jah...aga siirdudes tagasi wiki juurde. Mida huvitavat muidu nagu sealt leidnud oled?

Miss Mammu
Crew

TimeTheTea
Vice Captain

Beloved Citizen

PostPosted: Sun May 06, 2007 9:41 am

nuu.. ma pole sealt eriti midagi osanud otsida... XD aga neid asju, mida otsinud olen, pole tihti leidnud XD
PostPosted: Thu May 10, 2007 1:24 pm

Ükskord ma pidin ühe kiirotsingu eesti keele jaoks tegema ühe mehe kohta, sain tehtud. Siis pätsust sai kah mingi mõtetu sita kokku keeratud, mõtlesin, et räägin ikkanii nagu asi oli, et ta müüs eesti maha...aga noh poleks vaja olnud seda kahte ;D

Miss Mammu
Crew

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sun May 13, 2007 11:45 am

Eestikeelne Wiki on jah suht niru. Ma enemasti inglisekeelset ainult kasutangi, kogemata olen vahel sinna emakeelsesse sattunud ;D
Aga midagi juurde ei ole pand sinna. Inglisekeelsesse olen paar asja mõnel korral lisanud.
Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: 1 2 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces